Ανοιξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 100LT

101,00 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
SKU
125.106

INOX ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ ΒΙΔΩΤΟ 100lt ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ

Δοχείο ανοξείδωτου χάλυβα (Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 - Aisi 304 (DIN 1,4301) με βιδωτό καπάκι και κάνουλα γαλβανιζέ, ιδανικό για μακροχρόνια και ασφαλή αποθήκευση ελαιόλαδου. Προσφέρεται επίσης για την αποθήκευση και άλλων υγρών τροφίμων όπως νερό, ξύδι, κρασί, κλπ. Διαθέτει καπάκι βιδωτό και χειρολαβές. Τα δοχεία φέρουν το σήμα "ποτήρι-πιρούνι" που αποτελεί ένδειξη της καταλληλότητας των για αποθήκευση τροφίμων. Το τάπωμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό για τρόφιμα λάστιχο σιλικόνης, επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά.

Δεν συμπεριλαμβάνεται η κάνουλα 1/2''. (Βλέπετε κωδικό 125.155 & 125.159)

Διαστάσεις

Διάμετρος: 460 mm, ύψος: 690 mm 

Έξοδος Ρουμπινέτου: ½’’

Βάρος: 7,10 κιλά

Οδηγίες

Αφαιρούμε την τάπα ασφαλείας με την βοήθεια ενός κέρματος. Κρατάμε το λαστιχάκι, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε στην κάνουλα και φυλάμε την τάπα για μελλοντική χρήση. Κατόπιν περνάμε το λαστιχάκι στην βάση της κάνουλας. Εν συνεχεία βάζουμε Τεφλόν στο σημείο που βιδώνει η κάνουλα (3-4 περιστροφές) ώστε να πετύχουμε την στεγανοποίηση. Τέλος, προσαρμόζουμε το μεγάλο λάστιχο (φλάντζα) στο βιδωτό καπάκι του δοχείου. 

Καθαρισμός

Χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό, μαλακό σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων, πλένουμε το δοχείο μας εσωτερικά και εξωτερικά. Κατόπιν σκουπίζουμε με μαλακό πανί. Πριν την χρήση καλό θα είναι να κάνουμε ένα τεστ στεγανοποίησης στην κάνουλα.  

 

Χαρακτηριστικά
ΤύποςΠρεσσαριστά με βιδωτό καπάκι
Χωρητικότητα100LT
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ανοιξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 100LT

Προϊόν: Ανοιξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 100LT