Ανοξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 50LT

67,99 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 48 ώρες
SKU
125.104

INOX ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ ΒΙΔΩΤΟ 50lt

Δοχείο ανοξείδωτου χάλυβα (Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 - Aisi 304 (DIN 1,4301) με βιδωτό καπάκι και κάνουλα γαλβανιζέ, ιδανικό για μακροχρόνια και ασφαλή αποθήκευση ελαιόλαδου. Προσφέρεται επίσης για την αποθήκευση και άλλων υγρών τροφίμων όπως νερό, ξύδι, κρασί, κλπ. Διαθέτει καπάκι βιδωτό και χειρολαβές. Τα δοχεία φέρουν το σήμα "ποτήρι-πιρούνι" που αποτελεί ένδειξη της καταλληλότητας των για αποθήκευση τροφίμων. Το τάπωμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό για τρόφιμα λάστιχο σιλικόνης, επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά.

Δεν συμπεριλαμβάνεται η κάνουλα 1/2''. (Βλέπετε κωδικό 125.155 & 125.159)

Διαστάσεις

Διάμετρος: 370 mm, ύψος: 560 mm 

Έξοδος Ρουμπινέτου: ½’’

Βάρος: 4,60 κιλά

Οδηγίες

Αφαιρούμε την τάπα ασφαλείας με την βοήθεια ενός κέρματος. Κρατάμε το λαστιχάκι, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε στην κάνουλα και φυλάμε την τάπα για μελλοντική χρήση. Κατόπιν περνάμε το λαστιχάκι στην βάση της κάνουλας. Εν συνεχεία βάζουμε Τεφλόν στο σημείο που βιδώνει η κάνουλα (3-4 περιστροφές) ώστε να πετύχουμε την στεγανοποίηση. Τέλος, προσαρμόζουμε το μεγάλο λάστιχο (φλάντζα) στο βιδωτό καπάκι του δοχείου. 

Καθαρισμός

Χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό, μαλακό σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων, πλένουμε το δοχείο μας εσωτερικά και εξωτερικά. Κατόπιν σκουπίζουμε με μαλακό πανί. Πριν την χρήση καλό θα είναι να κάνουμε ένα τεστ στεγανοποίησης στην κάνουλα.

 

Χαρακτηριστικά
ΤύποςΠρεσσαριστά με βιδωτό καπάκι
Χωρητικότητα50LT
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ανοξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 50LT

Προϊόν: Ανοξείδωτο Δοχείο Λαδιού/Κρασιού Με Βιδωτό Καπάκι SANSONE 50LT