Αντλία Θερμότητας Αέρος Νερού THERMA V HU161HA.U33/HN1610H.NK3 Ψύξη/Θέρμανση -/16.00kW R410 Split Μονοφασική

8.155,00 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες
SKU
68680
 

Εύκολη, ευέλικτη εγκατάσταση για κάθε τύπο κατοικιών

Εξοικονομήστε χώρο με την εσωτερική μονάδα επίτοιχου τύπου ή επιδαπέδιου τύπου με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ευρύ φάσμα κατοικιών μιας και οι σωλήνες του μπορούν να εκτείνονται έως και 50 μέτρα και να συνδεθούν με ευελιξία και τάξη. Το Split μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε μεγαλύτερη απόσταση από το ακίνητό σας για πιο σύνθετες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα είναι μικρότερη από το Monobloc, κάνοντας την εγκατάσταση ευκολότερη με τα ενσωματωμένα υδραυλικά εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στην εσωτερική μονάδα.

Αξιόπιστη θέρμανση για διατήρηση ζεστού σπιτιού

Το LG Therma V Split μπορεί να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό, μειώνοντας παράλληλα το κόστος θέρμανσης με ενεργειακή απόδοση κλάσης Α+++. Το Split σας απαλλάσσει τον χειμώνα από τον κίνδυνο παγώματος λόγω εκτεθειμένων σωληνώσεων νερού. Οι δύο μονάδες του συνδέονται μόνο με σωληνώσεις ψυκτικού μέσου, ενώ τα υδραυλικά εξαρτήματα βρίσκονται με ασφάλεια εντός της εσωτερικής μονάδας. Όσο κρύο κι αν κάνει έξω, η μονάδα δεν θα κινδυνεύσει από το πάγωμα χάρη στη φύση του Split.

Συμπιεστής R1

Αποδοτική και αξιόπιστη θέρμανση σπιτιού χάρη στην τεχνολογία συμπιεστή R1. Η βελτιωμένη ανακλινόμενη κίνηση της σπείρας έχει αυξήσει τη συνολική απόδοση και αξιοπιστία.

ThinQ

Με την εφαρμογή LG ThinQ™, οι χρήστες μπορούν απλά να ελέγχουν το σύστημα θέρμανσης ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα θέρμανσης χαρίζει στους χρήστες τη μέγιστη άνεση.

Διαισθητικός ελεγκτής

Το διαισθητικό χειριστήριο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη χρήση με ένα απλό άγγιγμα. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει χρονοδιαγράμματα με βάση τον τρόπο ζωής του και να διαχειριστεί την κατανάλωση ενέργειας με καθημερινή ή μηνιαία παρακολούθηση ισχύος.

Ενεργειακή κατάσταση

Το LG Therma V διαθέτει δυνατότητα λειτουργίας εξοικονόμισης ενέργειας, ενώ μπορεί να ακολουθεί αυτόματα το status της εταιρείας ηλεκτρισμού και να επιτρέπει στο σπίτι σας να παράγει και να αποθηκεύει ενέργεια, εφόσον ενσωματωθεί με τις λύσεις ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης ενέργειας που διαθέτουμε.

**5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Χαρακτηριστικά
ΦάσηΜονοφασικό (1Ph)
ΤύποςSplit
Ισχύς16KW
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αντλία Θερμότητας Αέρος Νερού THERMA V HU161HA.U33/HN1610H.NK3 Ψύξη/Θέρμανση -/16.00kW R410 Split Μονοφασική

Προϊόν: Αντλία Θερμότητας Αέρος Νερού THERMA V HU161HA.U33/HN1610H.NK3 Ψύξη/Θέρμανση -/16.00kW R410 Split Μονοφασική
Σχετικά Προϊόντα