Εταιρία

Η Climabox είναι μία εμπορική, εισαγωγική εταιρεία ηλεκτρονικού χαρακτήρα, με έδρα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στους τομείς της θέρμανσης, ψύξης, ηλιακών θερμοσιφώνων, υδραυλικών συστημάτων/εξαρτημάτων, καθώς και σε μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών οικιακής χρήσης. Η εταιρεία εξυπηρετεί χονδρική και λιανική σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Climabox απευθύνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν ξεχωριστά προϊόντα μοναδικής ποιότητας.

Στόχος της Climabox είναι η άμεση εξυπηρέτηση και μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Αυτό το επιτυγχάνει με την άμεση ανταπόκριση της στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της, μέσω του άρτια οργανωμένου δικτύου διανομής της και του έμπειρου προσωπικού της. Η εξασφάλιση της ικανοποίησης τους προέρχεται από την άριστη ποιότητα, απόδοση και ανθεκτικότητα των προϊόντων που παρέχει. Οι άνθρωποι της Climabox εργάζονται με στόχο να ανταποκρίνεται η εταιρεία στην εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η εμπειρία των μελών της Climabox,την καθιστά ικανή να ανταπεξέλθει στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Με σεβασμό και αφοσίωση στον πελάτη και στην ποιότητα που του παρέχει, η Climabox υπογράφει περισσότερα από 1500 προϊόντα.