Προστατευτικό κάλυμμα λέβητα - μονάδας φυσικού αερίου High Protection No20 800x410x260

119,99 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες
SKU
038520

Το προστατευτικό κάλυμμα High Protection είναι ειδικά σχεδιασμένο για επίτοιχες μονάδες φυσικού αερίου.  Είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο, άκαυστο, ανεξίτηλο υλικό, γαλλικής προέλευσης με ενδιάμεσο πιστοποιημένο πετροβάμβακα.

Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την προστασία του λέβητα έναντι των καιρικών συνθηκών. Η άριστη ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο καθώς και ο σχεδιασμός του, εγγυώνται την βέλτιστη προστασία του λέβητα αλλά και την αντοχή στον χρόνο. 

Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε κάθε λέβητα φυσικού αερίου και χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες η εφαρμογή στο λέβητα να είναι τέλεια.

Το κάλυμμα έχει ειδική υποδοχή στο κάτω μέρος του, το οποίο χρησιμοποιείται για την κάλυψη των διαφόρων εξαρτημάτων σύνδεσης του λέβητα (βάνες, φίλτρα, εξαρτήματα κ.α.) 

Προστατεύει τον λέβητα από:

  • Βροχή
  • Παγωνιά
  • Χιόνι 
  • Ηλιο
  • Σκόνη
  • Υγρασία
Έχει ειδικό άνοιγμα στο εμπρός του μέρος, ώστε να είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση στον πίνακα του λέβητα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί ολόκληρο το κάλυμμα. Παρόλα αυτά, η αφαίρεσή του είναι πολύ εύκολη, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μεταλλικά ερμάρια,  ώστε να μην δυσκολεύει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης του λέβητα που απαιτεί πρόσβαση στο εσωτερικό της μονάδος.

Οι διαστάσεις του είναι προσαρμοσμένες στις πιο συνηθισμένες διαστάσεις μονάδων φυσικού αερίου και γιαυτό στην παραγγελία θα πρέπει να αναφέρεται το ακριβές μοντέλο του λέβητα ώστε να αποσταλεί το σωστό σε διαστάσεις κάλυμμα.

Το προστατευτικό κάλυμμα High Protection No1 έχει διαστάσεις ΥxΠxB 800x410x260

(Να σημειωθεί ότι το κάλυμμα έχει ανοχή σε κάθε διάστασή του 1 έως 1,5 cm)

 

 

 

Χαρακτηριστικά
Ψάχνετε για Καλύμματα Μονάδων
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Προστατευτικό κάλυμμα λέβητα - μονάδας φυσικού αερίου High Protection No20 800x410x260

Προϊόν: Προστατευτικό κάλυμμα λέβητα - μονάδας φυσικού αερίου High Protection No20 800x410x260