Τραπέζι σαλονιού Serhio pakoworld φυσικό μασίφ ξύλο ακακίας 100x80x45εκ

249,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
113-000036
Τραπέζι σαλονιού Serhio pakoworld  φυσικό μασίφ ξύλο ακακίας 100x80x45εκ

Το τραπέζι σαλονιού Serhio θα ανανεώσει ιδανικά τον χώρο με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του από μασίφ ξύλο και ακανόνιστες αποχρώσεις του χρώματος καρυδί.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
* Η επιφάνεια κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας υψηλής ποιότητας, με αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο. Το ξύλο ακακίας είναι σκληρό και ανθεκτικό στη φθορά, κάνοντάς το κατάλληλο για επίπλωση και χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του, την ομορφιά που προσφέρει το φυσικό του χρώμα και την αντοχή του. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή επίπλων, δαπέδων, επιφανειών εργασίας και εξωτερικών δομών όπως κήποι και μπαλκόνια. Κάθε κομμάτι αποτελεί και ένα έργο τέχνης, καθώς είναι μοναδικό λόγω της ιδιαίτερης ανομοιομορφίας του κορμού του δέντρου. Μπορεί να φέρει ή να δημιουργήσει ρωγμές στη πορεία του χρόνου (που οφείλονται στην συστολή και διαστολή του μασίφ ξύλου που είναι ζωντανός οργανισμός) και που το καθιστούν ακόμη πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο. Κατά τη διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται επεξεργασία και ομοιομορφία των υπαρχόντων ρωγμών με υλικό κατασκευής από το ίδιο ξύλο. Επομένως, κάθε κομμάτι μπορεί να φέρει μικρές παραλλαγές στην χρωματική τονικότητα και τις διαστάσεις λόγω της φυσικότητας του κορμού του δέντρου. Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσικά για μασίφ ξύλο και δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.
* Προσφέρεται σε χρώμα φυσικό.
* Στήριξη σε ξύλινα πόδια μασίφ.
 
Διάσταση:
Μήκος: 100 εκ.
Πλάτος: 80 εκ.
Ύψος: 45 εκ.

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία.
Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.


Χαρακτηριστικά
Απόχρωση NATURAL
Κυβικό Συσκευασίας 0.191
Κυβικό Τεμάχιο 0.191
Μήκος Στημένο 100
Ύψος Στημένο 45
Υλικό ACACIA WOOD
Τεμάχια Κιβωτίου 1
Αρ. Κιβωτίου 1
Βάθος Στημένο 80
Διάσταση Κιβωτίου 103x103x18
Ογκομετρικό Βάρος 38.192
Μεικτό Βάρος 60
Πραγματικό Βάρος 55
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Τραπέζι σαλονιού Serhio pakoworld φυσικό μασίφ ξύλο ακακίας 100x80x45εκ

Προϊόν: Τραπέζι σαλονιού Serhio pakoworld φυσικό μασίφ ξύλο ακακίας 100x80x45εκ
Σχετικά Προϊόντα