Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1050Wp

3.500,00 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες
SKU
ClimaPV2

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε θέματα ρευματοδότησης όταν για οποιοδήποτε λόγο το Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρισμού-ΔΕΗ δεν εξυπηρετεί, για αυτό και θεωρούνται ως ένα από τα πιο λειτουργικά συστήματα της αγοράς σε περιπτώσεις απουσίας ή ακόμα και κατάργησης τη ΔΕΗ.

Η παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια (panels) μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας και με τη χρήση ενός ρυθμιστή φόρτισης (controller) αποθηκεύεται στις μπαταρίες. Οι μπαταρίες είναι απαραίτητες ώστε και σε περιόδους μη ηλιοφάνειας (συννεφιασμένος καιρός, σκοτάδι) η τροφοδοσία του ηλεκτρικού φορτίου να συνεχίζεται κανονικά   Για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία-παραγωγή ρεύματος  είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση μετατροπέα (inverter) ώστε το συνεχές ρεύμα που παράγεται να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο, που είναι το ζητούμενο για όλες τις συσκευές καθημερινής χρήσης, όπως φωτισμός, ψυγείο, κουζίνα κλπ.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα  σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία από πάνελ, μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης, ινβέρτερ, ρυθμιστές φόρτισης, μπορούν και καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τυπικο Διαγραμμα Λειτουργιας Αυτονομου Φωτοβολταϊκου Συστηματος

 

 

Το Πακέτο Περιλαμβάνει :

3 x Φ/Β ES-72POLY 350, 5BB, 350Wp/37,60Vmpp

1 x Μ/Τ ECO-ICP-V 3000-24, 3000VA, 50A SOLAR, 30A AC CHARGE

4 x Σ/Τ ECOGEL G-220-12, 220Ah, C-100/12V

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά
ΦάσηΜονοφασικό (1Ph)
ΕίδοςΦωτοβολταϊκά Πάνελ
Ισχύς10KW
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1050Wp

Προϊόν: Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1050Wp