Ισχυρό αποφρακτικό υγρό δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Clear Pipe 1LT

6,50 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες
SKU
clear pipe davos

Tο ισχυρότερο αποφρακτικό υγρό της αγοράς.
Αποφράζει τα πιο δύσκολα βουλώματα στο ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.
Διαλύει τα λίπη, τα κατάλοιπα τροφίμων, τα πανιά, τα χαρτιά τις τρίχες και
σχεδόν όλα τα οργανικά υλικά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 

Το Clear pipe είναι ένα αποφρακτικό υγρό για τα δίκτυα αποχέτευσης. Αποφράζει το δίκτυο γρήγορα και οικονομικά αποφεύγοντας δαπανηρές λύσεις. Διαλύει όλες τις οργανικές ουσίες ενώ λιώνει τα λίπη., τα χαρτιά, τις σερβιέτες, τις τρίχες, το πουρί και άλλες ακαθαρισίες. Δεν επηρεάζει τις ελαστικές σωληνώσεις. Να μην χρησιμοποιείτε σε ανοξείδωτους νεροχύτες παρά μόνο με ευθύνη του καταναλωτή. 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 

Το Clear pipe χρησιμοποιείτε σε δίκτυα αποχέτευσης για δύσκολα βουλώματα. Ξεβουλώνει γρήγορα και εύκολα νιπτήρες, νεροχύτες, λεκάνες, μπάνια. Ακόμα είναι κατάλληλο για ξενοδεοχεία, σχολεία, εργοστάσια και νοσοκομεία. Συνιστάται η χρήση του από υπεύθυνα άτομα και επαγγελματίες υδραυλικούς. 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Το Clear pipe είναι ένα υλικό διαβρωτικό και καυστικό. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα προκαλεί εγκαύματα, έτσι συνιστάται η χρήση πλαστικών γαντιών & γυαλιών. Εκεί που θα χρησιμοποιηθεί το υγρό δεν πρέπει το νερό να είναι πάνω απο το σιφώνι. Επομένως αν υπάρχει πολύ νερό να το αδειάζουμε μέχρι να φτάσει στο στόμιοο του σιφωνιού και ακολούθως ρίχνουμε το υλικό αργά και με την δοσολογία που αναλογεί στην περίπτωση. Ο χώρος πρέπει να αερίζεται και ο χρόνος που χρειάζεται για να δράσει είναι είναι 10-15 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε άφθονο νερό για να καθαρίσουν οι σωληνώσεις. Εκεί που χρησιμοποιείται το υλικό δεν πρέπει να περιέχει άλλα χημικά ή άλλα αποφρακτικά υγρά. Να μην χρησιμοποιείται το υλικό σε λιμνάζοντα νερά. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

250ml για νιπτήρες, λουτρά, και νεροχύτες και όλο το υλικό για λιποσυλλέκτες και σιφώνια. 

1lt για σωληνώσεις. 

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΣΠΙΡΑΛ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ. 

*Το προϊόν δεν επιστρέφεται.

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ισχυρό αποφρακτικό υγρό δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Clear Pipe 1LT

Προϊόν: Ισχυρό αποφρακτικό υγρό δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Clear Pipe 1LT